Svensk golf


Svenska golfare  •   SAS Masters Tour  •   Golfbana i Sverige  •   Golf i Sverige  •   Populära Golf i Sverige

SAS Masters Tour är en inhemsk professionell golf turné drivs av Svenska Golfförbundet. Det finns separata turer för män och kvinnor. Turen är utformad för att hjälpa svenska golfare att nå den nivå av spel som krävs för att kvalificera sig för European Tour, Challenge Tour eller Ladies European Tour (LET).
Under 2008-touren bestod av femton händelser. Den rikaste händelsen var 1.328.600 kronor Dubliner Challenge, som är co-sanktionerad med Challenge Tour, det officiella utvecklings-turné som drivs av PGA European Tour. De andra händelserna hade plånböcker från 300.000 kronor till 500.000 kronor. De flesta av de händelser spelas över 54 hål.
Mäns SAS Masters Tour bära poäng i de nordiska League, som är en av fyra europeiska Tour erkänt tredje grupp turer, och drivs i samarbete med National Golf sammanslutningar av Danmark, Finland, Norge och Sverige.
Under 2008 kvinnornas tur bestod av tolv evenemang med prisfonder om 300.000 kronor. År 2005 blev den första officiella mataren tur för LET. Den översta två spelare från de fem främsta på kvinnors SAS Masters Tour ranking som inte redan har undantas status på LET kvalificera sig för medlemskap i LET för följande säsong, och resten av de tio bästa spelarna på SAS Masters Tour är undantagna i den slutliga etappen av LET Qualifying School.


Ads in English... Подробное описание marble bathroom countertops тут.